Πατατοσαλάτα με ρέγγα
Oct
16th
Υλικά :
- 1κ. Πατάτες ( baby )
- 2 φιλέτα καπνιστή Ρέγγα ( 350γρ.)
- 1ματσάκι Δυόσμο
- 1/2ματσάκι Άνιθο
- 1κ.σ. Κάπαρη
- 120γρ. Ξυνή Κρέμα
- 1κ.σ. λευκό Ξύδι
- 1σκελίδα Σκόρδο ( λιωμένη )
- Αλάτι-Πιπέρι
Εκτέλεση :
Για να ετοιμάσω το “ντρέσινγκ” ξυνής κρέμας, βάζω σε ένα σκεύος την κρέμα, το ξύδι, το σκόρδο, αλάτι-πιπέρι και τα ανακατεύω για να ενωθούν. Τ΄αφήνω στην άκρη. Βράζω τις πατάτες σε αλατισμένο νερό, για 15-20 λεπτά. Στραγγίζω και αφού κρυώσουν, τις κόβω σε φέτες. Σε ένα βαθύ πιάτο ανακατεύω τις πατάτες, τα κομμάτια της καπνιστής ρέγγας, τον άνιθο και τον δύοσμο. Απλώνω το “ντρέσινγκ” και στολίζω με την κάπαρη.